четвъртък, 22 октомври 2009 г.

КОЗУНАЧЕНО РУЛО

Тук е описано как се приготвя тестото.

Оформянето е както при козунака. Разликата е в това, че в центъра на всяка плитка намазваме с шипков мармалад - първоначално леко приплесваме плитката, слагаме мармалада и покриваме. Получава се нещо като тръбичка, в чийто център има мармалад.

5 коментара:

  1. Привет, Ели!

    Радвам се, че попаднах из страниците на блога ти, c интерес ще го следя и занапред.

    А това козуначено руло ме грабна :-D Чудно е!

    Поздрави и пожелание за здраве и радост :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Privet!!!iskam samo da blagodaria za unikalnata recepta i nachina po koito e obiasneno vsichko...ocharovah vsichki s tvoeto kozunacheno rulo!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ангелина, много се радвам, че сте харесали рецептата! Благодаря за положителната оценка :))

    ОтговорИзтриване
  4. Много обичам шипков мармалад, но когато правих козунак с него, целия се разтече по дъното. Как става да не изтича при печенето?

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...