Тук е описано как се приготвя тестото.
Оформянето е както при козунака. Разликата е в това, че в центъра на всяка плитка намазваме с шипков мармалад - първоначално леко приплесваме плитката, слагаме мармалада и покриваме. Получава се нещо като тръбичка, в чийто център има мармалад.
Привет, Ели!
ОтговорИзтриванеРадвам се, че попаднах из страниците на блога ти, c интерес ще го следя и занапред.
А това козуначено руло ме грабна :-D Чудно е!
Поздрави и пожелание за здраве и радост :-)
Много благодаря!
ОтговорИзтриванеPrivet!!!iskam samo da blagodaria za unikalnata recepta i nachina po koito e obiasneno vsichko...ocharovah vsichki s tvoeto kozunacheno rulo!!!
ОтговорИзтриванеАнгелина, много се радвам, че сте харесали рецептата! Благодаря за положителната оценка :))
ОтговорИзтриванеМного обичам шипков мармалад, но когато правих козунак с него, целия се разтече по дъното. Как става да не изтича при печенето?
ОтговорИзтриване