четвъртък, 22 октомври 2009 г.

Булгур с пилешко филе

Източник: http://mamaznae.com/wp/?p=104

 Продукти:

1 глава лук

300 гр домати (от консерва или настъргани пресни)

1 ч.ч. булгур

пилешко филе (300 гр и повече)

зеленчуци по желание (гъби, чушки или сезонни зеленчуци)

 

Филето се нарязва на късчета и се запържва леко. Добавя се лукът, нарязан на ситно и се задушава няколко минути, заедо с пилешкото. Добавя се булгурът, запържва се за няколко минути. Накрая се слагат и останалите зеленчуци и доматите. След няколко минути всичко се прехвърля в тавичка, слагат се подправки и вода - 3 ч.ч. и се пече на 200 градуса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...