понеделник, 16 ноември 2009 г.

Пилешка пържола върху канапе от зеле

Тази рецепта също е от "Как да се храним при затлъстяване", леко променена. Продукти: 2 бр. пилешки пържоли 1/2 зелка 2 домата 3 моркова зехтин червен пипер сол черен пипер Зелето се нарязва на ивици. Морковите се настъргват. Доматите се нарязват на дребно. Зеленчуците се слагат в тавичка от йенско стъкло, поръсва се със зехтин, сол, черен и червен пипер и всичко се разбърква. Поставя се капак и се пече на 200 градуса около час.

2 коментара:

  1. Невероятна рецепта!!!В къщи всички я харесаха!!!
    Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам, че рецептата ви е допаднала :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...