понеделник, 15 февруари 2010 г.

Свински ребърца на фурна

Необходими продукти: 1 кг свински ребърца соев сос 1 с.л. мед 1 с.л. горчица чесън на прах кимион черен пипер червен пипер малко вода Поставяте ребърцапа, предварително нарязани на порции, в тавичка и ги оставяте в хладилника да престоят няколко часа. После вадите тавичката и я слагате във фурната на 200 градуса. След като са запечени от едната страна, ги обръщате.

2 коментара:

  1. Мммм, вкусотия XD
    Любимите ми, с боб и лук ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Да, и на нас са ни любими :)
    Жалко, че трябва да ги избягваме от диетични съображения :/

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...