неделя, 10 януари 2010 г.

Бананов кейк

Необходими продукти: 2 яйца 3/4 ч.ч. олио (зехтин) 3/4 ч.ч. захар (тъмно кафява) канела 3 банана 2 ч.ч. брашно (типово) 2 ч.л. бакпулвер Начин на приготвяне: Яйцата се разбиват на пяна. Прибавят се олиото и захарта и пасираните банани. Сухите съставки (брашно, бакпулвер и канела) се смесват добре и се добавят към мокрите. Пече се на 180 градуса.

4 коментара:

  1. Много пухкав и апетитен! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. В момента хапвам един бананов кейк от Старбъкс, който има божествен вкус! Твоят изглежда точно като този, който имам пред себе си-чудесен!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...